Ens trobaràs a:

wattsapp
Nou whatsapp!!!
657 939 302Botiga virtual

 

Cursos especials

NO POTS VENIR GAIRE A L'AUTOESCOLA?

CURSOS A DISTÀNCIA


A autoescola LOGOS presentem un curs a distància basat en un professor per a ajudar-te, el millor material didàctic de fàcil comprensió i ràpid aprenentatge tant en llibres com en CD i els millors testos online actualitzats regularment.
Un sistema que s'adapta totalment als teus horaris però sense perdre qualitat i amb constant assessorament. A diari un professor contestarà els teus dubtes i et donarà les explicacions necessàries via mail. Tu mateix podràs avaluar els teus progressos i practicar amb els testos online.
Només cal que vinguis a matricular-te, això sí, en persona, a un dels nostres centres. Et facilitarem el material, així com les contrasenyes necessàries, i t'explicarem com treure'n el màxim profit. *Servei no certificat per la norma ISO 9001.


PREFEREIXES FER-HO EN ANGLÈS?

CURS TEÒRIC EN ANGLÈS


Matins: dilluns i dimecres de 10 a 11h
Tardes: dimarts i dijous 17 a 18h
Dissabtes d'9h30 a 11h
(altres a convenir)

Saps que pots fer l'examen teòric en anglès? I que et podem ajudar amb classes, material i el millor assessorament professional?

Curs teòric integrament en anglès. El sistema flexible i de qualitat amb classes dinàmiques, tutorització, avaluació continuada i molt bons resultats, però en un idioma que potser domines millor. Ah! Els manuals, testos en paper i a l'ordinador,... també els trobareu en anglès.


ET COSTA LLEGIR? TENS DIFICULTATS AMB L'IDIOMA?

REFORÇ DE LECTURA
- classes en castellà-
De dilluns a dijous de 19h a 20h.
(altres a convenir)

Per persones amb dificultats en la lectura i/o amb d'idioma.

5 hores a la setmana, en grups reduïts i amb material específic, els alumnes de LOGOS que tenen més dificultats per llegir tenen una classe per repassar les lliçons teòriques centrant-nos en el vocabulari, les expressions i el llenguatge escrit, per fer testos adaptats i progressar en la comprensió lectora.

Tu també pots tenir el teu carnet de conduir!!! *Servei no certificat per la norma ISO 9001.


I SI EL PROFESSOR PARLÉS EN RUS O UCRAÏNÈS COM TU?

REFORÇ EN RUS I UCRAÏNÈS
Horaris a convenir

Adreçat a aquells que dominin el rus o l'ucraïnès, però no tant el castellà o el català. Tot i que encara no es poden fer exàmens oficials en rus ni en ucraïnès, les classes de reforç en aquests idiomes us poden ajudar molt a avançar ràpidament en l'aprenentatge de la teòrica del carnet de conduir. *Servei no certificat per la norma ISO 9001.

 
_______________________________________________________________________________________________________________________________


_______________________________________________________________________________________________________________________________
Protecció de dades   Política de privacitat