Ens trobaràs a:

wattsapp
Nou whatsapp!!!
657 939 302Botiga virtual

 

Teòrica

En què consisteix el curs teòric?

Preparem la prova teòrica per obtenir el permís de conduir amb les màximes garanties. Coneixent les normatives i recomanacions en seguretat vial que ens evitaran accidents, sancions i ens estalviaran visites al mecànic.

Per fer-ho bé impartim cursos teòrics flexibles adaptats als horaris i al ritme d'aprenentatge de cadascun dels nostres alumnes i els fem practicar amb models de tests de diferents nivells de dificultat per tal que coneguin el sistema d'exàmens i per avaluar-los de forma continuada i tutoritzant el seu aprenentatge.


Quant duren les classes?

Les classes teòriques són aproximadament d'una hora (tret dels cursos intensius)


És imprescindible venir a classe?

El millor és combinar classes i testos. Cada cas és diferent, però et recomanem venir a classe almenys 2 o 3 vegades per setmana. Però això varia segons el temps disponible i la pressa que tinguis en treure't la teòrica.


Puc fer les classes que vulgui?

Sí. El nombre de classes teòriques no té límit. Faràs les que TU necessitis.


Quan i on puc fer tests?

Tots els nostres alumnes poden fer testos als ordinadors de l'autoescola sense límit de temps o si ho prefereixen per internet des de casa. Tant per internet com als ordinadors de l'autoescola aquests testos són un sistema dinàmic, ràpid i molt actualitzat per practicar.

També podeu venir a l'autoescola a fer tests "en paper" o emportar-vos-els a casa i tornar-los per corregir-los i consultar dubtes. De moment, el test que et trobaràs a l'examen és de paper.


Quant dura el curs teòric complert?

No hi ha un temps límit. Actualment pot fer-se entre un i dos mesos.
Cadascú té el seu ritme i les seves dificultats. Per tant cada persona necessita un temps diferent. Però el teu professor et guiarà i t'aconsellarà per a què t'examinis amb les màximes garanties i en el mínim temps possible.


Sempre tindré el mateix professor?

Sí, procurem que sempre que sigui possible i per a facilitar l'aprenentatge, el professor sigui el mateix, des del primer dia fins a l'últim repàs abans de l'examen.


En quin idioma puc fer l'examen?

Pots fer l'examen en català, castellà, anglès o francès. Visita l'opció cursos especials de teòrica.

 

Pràctica

Quant duren les pràctiques?

Les pràctiques duren una hora.


Quan puc fer pràctiques?

Hi ha professors fent pràctiques de 7 del matí a 2 del migdia i de 3 de la tarda a 10 de la nit.


Si un dia estic malalt, em sorgeix un imprevist, etc. i no puc fer la classe, què he de fer?


Si hi ha algun problema passa ràpidament per l'autoescola o fes-nos un truc a l'autoescola (Al 938730937, a les Bases 938773033, a la Ctra. Pont de Vilomara 938762727) o al teu/va professor/a.


Com vaig fent el meu horari de pràctiques?

Segons la teva disponibilitat horària nosaltres et truquem per dir-te quan comences i des d'aquesta primera classe el millor és que tu directament et posis d'acord amb el professor per a la següent classe.


Quantes pràctiques fan falta?

Cadascú té el seu ritme d'aprenentatge. Cada persona necessita un nombre diferent de practiques. Amics, familiars, etc. poden donar-te una pista, però no són comparables ni poden substituir el que el teu professor t'indiqui.


El professor és fix?

Si, procurem que, per a facilitar l'aprenentatge, el professor sigui el mateix, des del primer dia i fins el dia de l'examen.


Com he de pagar les practiques?

Per fer-t'ho més fàcil vens a l'autoescola i compres els vals per fer les pràctiques que vulguis: 2, 3, segons les que facis cada setmana, de 5 en 5, etc.


Alguna cosa a l'hora de vestir-se?

El calçat ha de ser còmode. No vagis amb talons ni sandàlies ni botes de sola molt gruixuda.

 
 
_______________________________________________________________________________________________________________________________


_______________________________________________________________________________________________________________________________
Protecció de dades   Política de privacitat